Gadsden Middle School
Bell Schedule
2009-2010
Period 7th Grade   8th Grade  
         
1/2 8:30 - 10:12 102 mins 8:30 - 10:12 102 mins
         
3/4 10:15 - 11:00 45 mins 10:15 - 11:50 95 mins
         
Lunch 11:03 - 11:33 30 mins 11:53 - 12:23 30 mins
         
3/4 11:36 - 12:23 47 mins    
         
5/6 12:26 - 1:59 93 mins 12:26 - 1:59 93 mins
         
7/8 2:02 - 3:35 93 mins 2:02 - 3:35 93 mins